2316008899 6986940713 Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος katerinakyriakoudi@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
D. G. Smart
Συνεργείο Αυτοκινήτων | Εύοσμος Θεσσαλονίκη
 
 

Το συνεργείο αυτοκινήτων D. G. Smart στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για κάθε αυτοκινητική ανάγκη σας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, και έναν σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Στο D. G. Smart, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς. Είτε πρόκειται για την τακτική συντήρηση, είτε για την αντιμετώπιση απρόοπτων προβλημάτων, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Υιοθετούμε μια προσωπική προσέγγιση προς κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και παρέχοντας λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στο αυτοκίνητό σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επαγγελματική Φροντίδα για το Αυτοκίνητό Σας
 

Ο εξοπλισμός μας είναι εξαιρετικά σύγχρονος και επιτρέπει τη διάγνωση και την επισκευή των προβλημάτων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και υλικά για να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

 

Είτε πρόκειται για απλό Service, ελαφρές επισκευές, διαγνωστικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους, επισκευή κινητήρα, επισκευή συστήματος φρένων ή οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητική υπηρεσία χρειάζεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σε άριστη κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

katerinakyriakoudi@gmail.com
 
 

2316008899 - 6986940713
 
 

Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος Θεσσαλονίκη