2316008899 6986940713 Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος katerinakyriakoudi@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
D. G. SMART
Συνεργείο Αυτοκινήτων | Εύοσμος Θεσσαλονίκη
 
 

Στο συνεργείο αυτοκινήτων D. G. Smart, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας θα λειτουργεί στην απόλυτη του απόδοση και ασφάλεια. 

Στο D. G. Smart, παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες με αφοσίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια. Εμπιστευτείτε μας για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, καθώς προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα κρατήσουν το αυτοκίνητό σας σε τέλεια κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Είτε πρόκειται για απλό Service, ελαφρές επισκευές, διαγνωστικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους, επισκευή κινητήρα, επισκευή συστήματος φρένων ή οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητική υπηρεσία χρειάζεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε
 
 
 
 
 
 
 
 
Service Αυτοκινήτων
 
Η τακτική συντήρηση είναι ο πυλώνας της διατήρησης του αυτοκινήτου σας. Στο D. G. Smart, προσφέρουμε προγραμματισμένα service για την αλλαγή λαδιών, φίλτρων, ζεστούς κινητήρες, και άλλα, ώστε το αυτοκίνητό σας να παραμένει σε άριστη κατάσταση.
 
 
 
Επισκευές Αυτοκινήτων
 
Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αυτοκίνητό σας, η ομάδα μας είναι εδώ για να προσφέρει επαγγελματικές επισκευές. Ανεξαρτήτως της φύσης του προβλήματος, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση.
 
 
 
Διαγνωστικός Ηλεκτρονικός Έλεγχος Αυτοκινήτων
 
Ο διαγνωστικός ηλεκτρονικός έλεγχος είναι κρίσιμος για τον εντοπισμό προβλημάτων στο αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για να ανιχνεύσουμε προβλήματα στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου και να τα διορθώσουμε αποτελεσματικά.
 
 
 
Αναρτήσεις Αυτοκινήτων
 
Οι αναρτήσεις επηρεάζουν την άνεση και την ευστάθεια του αυτοκινήτου σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες αντικατάστασης, ρύθμισης και επισκευής αναρτήσεων, ώστε το αυτοκίνητό σας να παραμένει ασφαλές και άνετο.
 
 
 
 
 
 
 
Φρένα Παντός Τύπου
 
Το σύστημα φρένων είναι κρίσιμο για την ασφάλεια του οχήματός σας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση και την επισκευή φρένων παντός τύπου, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα σταματά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

katerinakyriakoudi@gmail.com
 
 

2316008899 - 6986940713
 
 

Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος Θεσσαλονίκη